Armand

Belgium

0.0

Biography

Sedert mijn kinderjaren ben ik gefascineerd door goochelen, dit door een goocheldoos van de Sint! Als klein ventje trok ik regelmatig naar de bib waar ik naar het volwassenverdiep sloop om goochelboeken te bestuderen. Op school vertoonde ik mijn eerste trucs en ook mijn eerste voorstelling. Toen ik iets ouder was fietste ik maandelijks van Waregem door weer en wind naar de goochelclub in Kortrijk waar ik de geheimen van de goochelkunst pas echt leerde kennen! Na mijn eerste job als interieurvormgever had ik het wel gezien. Ik sloeg mijn vleugels uit en trok op avontuur.

Zo kwam ik op de cruiseschepen terecht waar ik als bargoochelaar mocht performen voor beroemdheden zoals miljardairsvrouw Ivana Trump, Las-Vegasster Johnny Thompson en zelfs Sir Elton John. Grappig verhaal van deze laatste was dat hij het cruiseschip privé had afgehuurd en in volle zee via zijn eigen ‘luxe yacht’ aan boord kwam. Zijn eigen schip was groter dan het cruiseschip! Ik voer door heel Europa, Afrika en het verre Oosten waar ik in contact kwam met topgoochelaars zoals Brian Gillis, Johnny Thompson, Russ Stevens en Harry Maurer.

Na het cruiseschip avontuur belandde ik in Spanje waar ik werkte als entertainer en optrad in diverse hotels en clubs in Mallorca, Ibiza en Gran Canaria. Sinds ik weer in Belgie woon nam ik tweemaal succesvol deel aan Belgium’s Got Talent en werd ik uitgenodigd in de VTM studio’s voor ‘Medialaan achter de schermen’. Enkele jaren geleden assisteerde ik David Copperfield op het podium en in Nederland mocht ik voor de zender SBS6 deelnemen aan de mentalistenshow ‘Mindmasters Live’ waar ik gecoacht werd door de wereldberoemde mentalist Uri Geller.

Dankzij de magie blijft het avontuur in mijn leven. Van chique privéfeesten, bedrijfsfeesten, grootse tuinparty’s, events, beurzen tot het buurtfeest en de Vlaamse kermis. Niets houdt me tegen om iedereen te verwonderen! Van West - Vlaanderen, Oost - Vlaanderen, Vlaams - Brabant, Antwerpen en het verre Limburg, overal waar ik kom is het feest en ambiance! Ik onderscheid mij van andere goochelaars door mijn stijl en een persoonlijke aanpak. Hippe, coole, moderne trucs gecombineerd met eigen creaties. Ik ga samen met de klant op zoek naar wat het beste aanleunt bij hun concept. Zo bied ik magie op maat van de klant. Een goochelaar/mentalist inhuren voor je feest of event is voor velen onbekend. Je denkt er niet aan tot … je het live mag meemaken! Je moet het echt zien om te geloven. Ik sta in voor de leute en de verwondering. Terwijl je naar huis terugkeert praat je zeker nog na over wat je mocht ervaren! Magie brengt mensen samen en ik hoop je snel met verstomming te mogen slaan op één of ander feest!

show more
show less

Talent Card

Art Type:

Magician

Location:

Belgium

Speciality:

Closeup Magic, Magician (Illusionist), Mentalist, Psychic Entertainer, Rubick Cube, Stage Magic

Events Type:

Hotels & Restaurants, Clubs & Pubs, Wedding, Festival, Public Event, Cruise Ship, Corporate Event, Children Birthday, Private Party, Bachelor Party, Exhibition

Armand